Jobbet:

PRONOR IndustriTeknik as søger en engageret og udadvendt teamleder til vores El & Automationsafdeling i Aarhus. Afdelingen har i alt tre medarbejdere.  Afdelingen sælger El & Automationsprodukter over telefonen og lagerekspedition. Derudover har afdelingen udekørende automationsopgaver, hvor vi hjælper vores kunder med fejlfinding, service og support på industritekniske maskiner og procesudstyr. Til sidste er der en lille produktion af kundespecifikke styretavler. 

Din baggrund og profil

Du har sikkert en uddannelse som: elektriker, automatiktekniker, el-installatør, maskinmester stærkstrømstekniker eller lignende.

Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med kunder, tilbudsgivning og projektering. Desuden har du selv praktisk erfaring som udekørende servicetekniker og har stadig lyst til at tage nogle opgaver ind i mellem. Som person er du udadvendt og trives med mange daglige kundekontakter. Du forstår at holde mange bolde i luften og evner at sætte dig ind i nye områder. Du har sikkert erfaring med PLC programmering og CAD-konstruktion som SEE Electrical, eller PC-Schematic.

Du tilbydes

Du bliver en nøglemedarbejder i PRONOR. Du bliver en del af en åben og fleksibel organisation med korte beslutningsveje. Løn og ansættelsesforhold vil være på et konkurrencedygtigt niveau.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte adm. direktør Søren Nedergaard på telefon 20 34 65 04. Ellers ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV på e-mail: hene@pronor.dk, mærket ”Teamleder – El & Automation”. Svarmailen bliver fremsendt til den mailadresse, som ansøgningen er sendt fra. Vi indkalder kandidater løbende til samtale.