Afdelingsleder til PRONORs El & Automationsafdeling i Aarhus.

Jobbet:

PRONOR IndustriTeknik as søger en engageret og udadvendt afdelingsleder til vores El & Automationsafdeling i Aarhus. El & Automationsafdelingen har tre medarbejdere, men skal udvikles til mere end det dobbelte. Derudover skal du hjælpe med ledelsen af Elektroafdelingens 10 medarbejdere i spidsbelastningsperioder samt ferieperioder.  El & Automationsafdelingen producerer kundespecifikke styretavler og har udekørende automationsopgaver, hvor vi hjælper vores kunder med fejlfinding, service og support på industritekniske maskiner og procesudstyr. Desuden er der salg af el- og automationsprodukter til vores kunder vi telefonen og lagerekspedition. PRONOR er forhandler af produkter fra blandt andet Siemens, Schneider og Omron.

Din baggrund og profil

Du har sikkert en uddannelse som: elektriker, automatiktekniker, el-installatør, maskinmester stærkstrømstekniker eller lignende.

Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med kunder, tilbudsgivning og projektering af styretavler. Desuden har du selv praktisk erfaring som udekørende servicetekniker og har stadig lyst til at tage nogle opgaver ind i mellem. Som person er du udadvendt og trives med at tale med kunder. Du forstår at holde mange bolde i luften og evner at sætte dig ind i nye områder. Du har sikkert erfaring med PLC programmering og CAD-konstruktion som SEE Electrical, eller PC-Schematic.

Du tilbydes

Du bliver en nøglemedarbejder i PRONOR. Du bliver en del af en åben og fleksibel organisation med korte beslutningsveje. Løn og ansættelsesforhold vil være på et konkurrencedygtigt niveau.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Søren Nedergaard på telefon 20 34 65 04. Ellers ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV på e-mail: hene@pronor.dk, mærket ”Afdelingsleder – El & Automation”. Svarmailen bliver fremsendt til den mailadresse som ansøgningen er sendt fra. Ansøgningsfristen er den 22. april 2024. Vi indkalder kandidater løbende til samtale.