Servicetekniker indenfor industritekniske opgaver til PRONORs afdeling i Aarhus

Jobbet:

PRONOR IndustriTeknik as søger engageret og udadvendt servicetekniker til fastansættelse i vores Aarhus afdeling. Du kommer både til at arbejde på vores værksted og køre ud og løse opgaver hos vores kunder. Opgaverne vil spænde bredt indenfor elektromekaniske reparationsopgaver som: elmotorer, gear, og pumper. Du får reference til servicelederen for Aarhus.

Din baggrund og profil

Du er elektromekaniker, elektrofagtekniker, automatiktekniker, traktormekaniker, hydraulikmekaniker, automekaniker eller lignende.

  • Har erfaring som udekørende servicetekniker
  • Har erfaring med service/reparation og fejlsøgning i industritekniske anlæg.
  • Har erfaring med reparation af elmotorer, gear og pumper.
  • Er udadvendt, selvstændig og løsningsorienteret.
  • Har et godt humør og lægger vægt på godt samarbejde og fleksibilitet.

 

Du tilbydes

Du bliver en nøglemedarbejder i PRONOR IndustriTeknik. Du bliver en del af en åben og fleksibel organisation med korte beslutningsveje. Løn og ansættelsesforhold vil være på et konkurrencedygtigt niveau. Hvis du har spørgsmål til stillingen – er du meget velkommen til at kontakte serviceleder Peter Steiniche på telefon 20 66 18 19. Ellers ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV på e-mail: hene@pronor.dk, mærket ”Servicetekniker – Aarhus”. Svarmailen vil blive fremsendt til den mailadresse, som din ansøgning er sendt fra. Ansøgningsfristen er den 29. april 2024. Vi indkalder kandidater løbende til samtale.