Reparation & service

PRONOR ER DIN PARTNER VED REPARATION OG SERVICE AF MASKINER OG ANDET MEKANISK UDSTYR.

PRONOR IndustriTeknik er Danmarks største tekniske servicevirksomhed indenfor elektromekanisk reparation og service af: Elmotorer, Generatorer, Pumper, Gear, Transmission, Pneumatik, Hydraulik, Ventilation, Køling med videre.

I det daglige løser PRONOR problemer og forebygger kritiske driftsstop for en lang række af vores kunder over hele landet. Selv om de fleste virksomheder kan tjene mange penge ved at forebygge driftsstop mere aktivt – er virkeligheden, at maskiner går i stykker og at der er brug for hurtigt, sikkert og kompetent hjælp til at løse komplicerede og kritiske problemer. Ring til os, så stiller vi med serviceteknikere, der har kompetence til at løse dine problemer og yde hurtig hjælp. Vi har mere end 20 udekørende serviceteknikere og vi har værksteder over hele landet fordelt på 6 lokationer.

tal med den rigtige fagmand

Vær sikker på at komme til at tale med den helt rigtige medarbejder, når det handler om       Reparation & Service.

PRONOR ER CERTIFICERET SEVICEPARTNER

PRONOR IndustriTeknik er certificeret service partner for Nord Gear og Grundfos. PRONOR er godkendt til at lave ATEX reparationer på hele Nord Gears produktprogram. PRONOR udfører service og reparationer på alle typer Grundfos pumper og lagerfører et bredt udvalg af deres reservedele og pumpesortiment.  

 

        

RENOVERING AF ÆLDRE MOTORER OG GEAR BETALER SIG

Verdo og Solrød Biogas er to af de virksomheder, som har valgt at renovere ældre motorer og gear fremfor at købe nye. Ofte giver en vedudført renovering mange års forlænget levetid.

Læs artiklen i Maskinmesteren her.