Om Pronor Industriteknik

PRONOR IndustriTeknik as har 40 medarbejdere og afdelinger i Aarhus, Storkøbenhavn, Ringe og Aalborg. Vi servicerer mere end 2500 kunder med reservedele og tekniske komponenter samt service og reparation af industritekniske anlæg. Alt med henblik på at optimere og holde produktionen kørende – uden dyre og unødvendige produktionsstop.

Derfor er vores motto: “Vi holder hjulene i gang”, og det er præcis, hvad vi gør – med udgangspunkt i vores ambition om altid at være professionelle, produktive og proaktive. Vi glæder os til at hjælpe dig med at holde hjulene i gang i din virksomhed.

DØGNVAGT

Vores hovednummer er åben 24/7 ved akut behov for hjælp.

DØGNVAGT

Vores hovednummer er åben 24/7 ved akut behov for hjælp.

VORES VÆRDIER LIGGER I VORES NAVN

Med navnet PRONOR IndustriTeknik as har vi også afgivet et løfte til vores kunder:

Vi vil være den Professionelle samarbejdspartner, agere Proaktivt og gøre vores til at styrke Produktiviteten i de virksomheder, vi servicerer.

Og skal vi også sætte et par ord på “nor”, så er det jo ingen hemmelighed, at vi er en pæredansk virksomhed, som er glade for de nordiske værdier og traditioner som kvalitet, design, godt håndværk og viljen til at tage både initiativ og ansvar.

Mission

PRONOR IndustriTekniks mission er at hjælpe industri- og forsyningsvirksomhederne med at øge deres konkurrenceevne. Vi udvikler og sælger service- og vedligeholdelsesløsninger, som hjælper vores kunder med at optimere og holde deres produktion kørende, herunder miljøoptimering og øget produktionsoutput.

Sagt med andre ord: “Vi holder hjulene i gang”

Historie

PRONOR IndustriTeknik as, er en gammel virksomhed og har serviceret den danske industri i mere end 70 år. PRONOR er det tidligere Grene Industri-Service herunder: Århus Elektro, Herning Elektro, Midtfyns Elektro og Grenå Elektro.

I foråret 2013 blev virksomheden solgt til Søren Nedergaard i forbindelse med, at det børsnoterede selskab, Schou & Co, ønskede at sælge først Grene Industri Service og senere hele Grene koncernen. Søren Nedergaard er i dag adm. direktør i PRONOR og har en baggrund som MBA og Maskiningeniør.