Reservedele & tekniske artikler

tal med den rigtige fagmand

Har du brug for hjælp til en skaffevare eller rådgivning ved køb, så kontakt os her. Vi er altid klar til at hjælpe.

tal med den rigtige fagmand

Har du brug for hjælp til en skaffevare eller rådgivning ved køb, så kontakt os her. Vi er altid klar til at hjælpe.

Kunder hos Pronor mangler ikke noget

Når du ringer til PRONOR IndustriTeknik, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning. Vores sælgere kan yde reel teknisk rådgivning, og ofte vil du få et alternativt forslag, der kan spare tid, penge og frustrationer. Vores mål er at hjælpe dig frem til den helt rigtige løsning hurtigst muligt.

PRONOR har nogle usædvanlig velassorterede lagere, når det gælder kvalitetskomponenter til industri og håndværk. Vi har lagere 4 lokationer fordelt over hele landet. Vi har 10.000 fyldte hyldemeter hvor mere end 25.000 varenumre ligger klar til levering. Desuden har vi adgang til millionvis af komponenter og skaffevarer hos vores mange leverandører.

Selv om det lyder af meget, handler vi ikke med hvad som helst. For vores handelslager er også vores eget komponentlager, og vi sælger kun de ting, vi selv kan stå inde for at bruge, når vi udfører service for danske industri, proces- og forsyningsvirksomheder.

Leverandører & samarbejdspartnere

PRONOR IndustriTeknik vælger kun de bedste leverandører på markedet og laver løbende vurderinger af udvikling og kvalitet i de produkter og ydelser som de leverer. Hos PRONOR er vi eksperter i at fremskaffe den vare du lige står og mangler. Det som vores samarbejdspartnere har i deres katalog kan vi skaffe til dig inden for 1-2 dage. Derfor kan du være sikker på, at når du bestiller hos os – eller vi rykker ud for at hjælpe dig, så har vi kun de bedste til at hjælpe os