Med overtagelsen af Haslev Elektro etablerer PRONOR IndustriTeknik sig nu på Sjælland, og som Danmarks største servicevirksomhed inden for reparation af elmotorer, gear og pumper tæller nu 55 medarbejdere fordelt på seks afdelinger.

Med et opkøb af Haslev Elektro fortsætter PRONOR In- dustriTeknik sin vækst som Danmarks største service- virksomhed inden for reparation af elmotorer, gear og pumper. Den sydsjællandske elektro-virksomhed bliver PRONORs sjette afdeling og fuldender dermed Dan- markskortet, der i forvejen tæller afdelinger i Aarhus, Aalborg, Herning, Middelfart og Ringe.

“For os har det været vigtigt at styrke vores service
på Sjælland yderligere med egen afdeling, da flere
af vores kunder opererer eller producerer over hele landet. Derfor er jeg rigtig glad for, at det mål nu er nået med et køb af Haslev Elektro. Virksomheden har et stærkt omdømme blandt industrikunder i området, nogle dygtige teknikere og et moderne elektromekan- isk værksted,” siger Søren Nedergaard, adm. direktør hos PRONOR IndustriTeknik.

Haslev Elektro er grundlagt i 1957, men har siden 1974 været ejet og drevet af Hans Jørgen Rasmus- sen. Han har gennem mere end 40 år opbygget en

solid kundekreds med flere end 300 virksomheder og udviklet tætte relationer til områdets industrier. Som 70-årig har Hans Jørgen Rasmussen længe ønsket at indlede et generationsskifte.

“Jeg blev meget glad, da Søren Nedergaard kontaktede mig for et muligt køb. Det var det helt rigtige tidspunkt, og for mig er salget en god måde at begynde at trappe ned på. Det har også været vigtigt for mig, at PRONOR ønsker at drive virksomheden videre – ikke mindst af hensyn til vores loyale medarbejdere,” siger Hans Jørgen Rasmussen.

Haslev Elektro fortsætter fra 1. juli som en afdeling i PRONOR med fortsat fokus på reparation af elmotorer, gear og pumper.

Med overtagelsen af fire medarbejdere i Haslev Elektro beskæftiger PRONOR IndustriTeknik sammenlagt 55 medarbejdere i de seks afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland.